32-годишният столичанин Николай Николов спечели републиканската титла по културизъм в

...
32-годишният столичанин Николай Николов спечели републиканската титла по културизъм в
Коментари Харесай

Николай Николов - републикански и абсолютен шампион по културизъм за 2019 г.

32-годишният столичанин Николай Николов завоюва републиканската купа по културизъм в категория до 90 кг и стана безспорен първенец на държавното шампионата по бодибилдинг в Благоевград преди дни.
 Благой Георгиев: Културист съм, толкоз години носих Славия на тил
Благой Георгиев: Културист съм, толкоз години носих Славия на тил

" Истината е, че футболът доста ми липсва "

Това е първото съревнование на Николов в категория до 90 кг, до в този момент той се е състезавал единствено в по-долната до 80 кг, където става 4 пъти първенец.

Николай Николов стартира да се занимава с културизъм през 2010 година, само че пристрастеността му към този спорт се заражда още в 6-ти клас, когато учителят му по физическо образование Иван Николов му споделя, че има данните да се развива в тъкмо този тип спорт.

Така малко по-късно ориста го среща с Дани Драганички, треньорът под чието управление за първи път подвига шампионска купа.
 Снимка 447318
Източник:

За последните си триумфи той благодари напълно на настоящия си треньор Мартин Русанов. По средата на подготвителния интервал, преди надпреварата в Благоевград получава съществено хранително натравяне, което за малко да попречва присъединяване му в конкуренцията.

По думите му обаче макар компликациите, през които минава, съумява да се активизира и да излезе убеден на сцената. Безапелационно преборва жестоката конкуренция и прибавя към достиженията си още 2 трофеи, които дефинира като скъпи.

Върховият миг в живота на всеки човек е този, в който всички негови фантазии се сбъдват, безапелационен е Николов. Атлетът посвещава съвсем цялото си време на тренировките в залата, само че е на мнение, че човек няма по какъв начин да реализира резултати, в случай че не е подготвен на взаимни отстъпки.
 Снимка 447317
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР