32-годишният гуру на макиажа Цветан Андреев се е спазарил да

...
32-годишният гуру на макиажа Цветан Андреев се е спазарил да
Коментари Харесай

Гримьорът Цецо взел едва 5 бона от „Биг Брадър“! Ето каква му е тарифата за един макиаж

32-годишният гуру на макиажа Цветан Андреев се е спазарил да прекрачи прага на Къщата на „ Биг Брадър “ против най-ниския хонорар, разбра HotArena.

Сумата е най-символичната в историята на риалитито – 5 000 лв. , написа „ Уикенд “.  За Цецо било по-важно да си направи реклама посредством влизането му в сеирджийското шоу.

И все пак той прави кавги за милиони – за някогашната си клиентка Емануела, с която сега разделят една къща, той съобщи, че е разрушила много фамилии. Тя пък загатна, че той е наркоман, за което получи опасност от него, че ще бъде съдена.

Името на Андреев нашумя около абсурда с дългогодишния му сътрудник – фризьора Ивайло Колев. Двамата бяха стоманен тандем в разкрасяването, само че преди няколко месеца сложиха завършек на взаимната си работа и разделиха вип клиентките си в два салона за хубост. Цецо, преди да влезе в Къщата, взимал по 80 лева на грим, а откогато е в шоуто, графикът му е цялостен за месец напред.

Преди да хване четките и мазилата, той е заработвал като стрийптийзьор. „ Имало е случаи, в които съм изкарвал по 3 бона на вечер. Бил съм барман и сервитьор през 2009 година С колежка сервитьорка си направихме ваучър и през нощта танцувах върху бара. Аз си напазарувах от сексшоповете белезници, пухчета, синджири, беше крепко “, признава Цецо, който не се тормози от ромския си генезис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР