32-годишната Нора Хортън от Кливланд е убила своя 31-годишен приятел

...
32-годишната Нора Хортън от Кливланд е убила своя 31-годишен приятел
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Адвокатката Нора Завари Приятеля Си Да Изнасилва Дъщеричката Й! Избоде Му Очите С Джобно Ножче, Уби Го И Го Одра!

32-годишната Нора Хортън от Кливланд е умъртвила своя 31-годишен другар Трой Паркс с джобно ножче, откакто го е заварила да блудства с 11-годишната й дъщеричка.

Адвокатката се е прибрала от работа в петък и е чула писъците на щерка си. Изтичала към стаята й и с смут видяла по какъв начин пияният й другар е върху детето. Жената е изпаднала в лудост, докопала е швейцарско ножче е се е нахвърлила върху мъжа. Нанесла му е над 80 прободни рани непосредствено в лицето с късото острие, безусловно му е избола очите. Наръгала го е и няколко пъти в тила, предава WT-TV.

След убийството е разрязала кожата му със същия нож и се е пробвала да го одере. Съседите, които чули адските писъци извикали полиция. Полицаите заварили по какъв начин умопомрачената жена смъква кожата на убития принудител.

Нора е задържана и ще бъде съдена за ликвидиране. Защитата й пледира краткотрайна безотговорност, само че най-вероятно я чака доста дълга присъда. Детето, което е било насилено и е станало очевидец на касапницата е под юрисдикцията на обществените служби, с него сега работят психолози./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР