32-годишен извърши въоръжен грабеж във влак, спрял за престой на

...
32-годишен извърши въоръжен грабеж във влак, спрял за престой на
Коментари Харесай

Изправят пред съда, извършител на въоръжен грабеж във влака

32-годишен извърши въоръжен обир във трен, спрял за престой на Централна гара в Пловдив. Прокуратурата внесе обвинителен акт по отношение на него, като се чака Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото. 

На 16 август предходната година, към 3:00 часа през нощта, въоръженият се качил на бързия трен от Бургас към София, до момента в който имал престой. Той влезнал в едно от купетата, където се намирал 20-годишен. В помещението нямало други пасажери. Бандитът извадил нож, с който заплашил потърпевшия, и изискал да му съобщи движимостите си. 20-годишният мъж се уплашил, отворил чантата си, извадил оттова дребна сума пари и мобилния си телефон, всичко на обща стойност 467 лв., написа " Марица ". 

След към една минута престой във влака, бандитът слязъл, минал през чакалнята и се отправил към квартал „ Изгрев “. Там предложил мобилния телефон за продажба на преминаващи около него хора. Един от тях го купил за 200 лв.. Пострадалият подал сигнал на тел. 112, като по-късно въоръженият с нож бил открит и арестуван от полицията.

Спрямо него е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР