3157 случая на смърт в следствие COVID-19 са регистрирани в

...
3157 случая на смърт в следствие COVID-19 са регистрирани в
Коментари Харесай

Рекордна смъртност от COVID в САЩ

3157 случая на смърт в следствие COVID-19 са регистрирани в САЩ за едно денонощие, съобщи The Guardian.

САЩ отбелязаха рекорден брой от починали от коронавирус за едно денонощие – от началото на пандемията досега.

Това е повече от загиналите на 11 септември 2001 г., когато терористи удариха кулите близнаци в Ню Йорк.

Досегашният „ рекорд “ беше 2607 записани смъртни случаи от болестта – на 15 април, малко преди да се заговори за „ облекчаване “ и вероятно изчезване на болестта.

В същия ден, в който бяха отчетени рекордните бройки на починали, бяха записани и 200 070 новозаразени в САЩ. С това общият брой на случаите отвъд Океана стана 13 911 728.

Очаква се до четвъртък Америка да „ отбележи “ своя 14 000 000 случай на заразен от Коронавирус. Според експерти починалите от болестта, до февруари, ще са около 450 000. Същевременно анализатори от всички медии отбелязват, че все още действащият президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския неглижира проблема и не се занимава по никакъв начин с решаването му, докато обръща внимание само на Twitter постовете си за „ фалшиви изборни резултати “, непочиващи на никакви доказателства.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16183  Установиха 3 продукта, блокиращи ковид Установиха 3 продукта, блокиращи ковид  Пазарджишката болница може да спре работа заради липса на здрав личен състав Пазарджишката болница може да спре работа заради липса на здрав личен състав  В Чехия отварят магазините и питейните заведения В Чехия отварят магазините и питейните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР