31-годишния Метин Мехмедов, който в началото на август причини тежка

...
31-годишния Метин Мехмедов, който в началото на август причини тежка
Коментари Харесай

Метин, който прегази бегач край Устина, опитал да се самоубие в ареста

31-годишния Метин Мехмедов, който при започване на август аргументи тежка злополука на пътя Кричим – Устина, е направил опит за самоубийство в ареста, научи TrafficNews. Той се е опитал да се обеси с чаршаф, само че бил спрян от надзирателите.
Прочетете още
При случая Метин блъсна  33-годишен мъж, който дълго време бе в реанимация с тежка черепно-мозъчна контузия. След злополуката Метин е бил тестван за алкохол и опиати, като инспекцията е отчела позитивна проба за амфетамин. Справка в регистрите на Министерство на вътрешните работи посочила, че арестуваният е с отнето удостоверение за правоуправление. След злополуката се е опитал да се укрие, като е споделил, че приятелката му е управлявала автомобила.

В съда Метин се опита да умилостиви съдията, като съобщи, че майка му е онкоболна и в случай че остане в ареста това ще я съсипе. От прокуратурата желаеха потвърждаване на мярката с претекста, че Метин има голям брой предходни закононарушения. Хващан е да кара под влияние на алкохол и опиати, а също така е бил арестуван и за владеене на неразрешени субстанции.

Съдът го остави зад решетките, до момента в който следствието продължава.

Запознати със следствието разясняват, че това може да е следващ опит на Метин да излезе на независимост, след серията опити да се измъкне от правораздаването.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР