31-годишната Ралица Антонова от село Златия е жената, която загина

...
31-годишната Ралица Антонова от село Златия е жената, която загина
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Ето коя е загиналата в катастрофа жена от Монтанско /снимки/

31-годишната Ралица Антонова от село Златия е дамата, която почина в злополука в Монтанско през вчерашния ден, научи извънредно BulNews.bg. Тя е работила на бензиностанция във Вълчедръм.
Припомняме, че нещастието се разигра към 16.10 часа през вчерашния ден на улица "Славянска " в село Якимово, с посока на придвижване от Дългоделци към Черни връх. Ралица управлявала лек автомобил "Мерцедес Е220 ". При излизане от ляв завой на мокра пътна настилка младата жена изгубила надзор над кормилото. Автомобилът й се поднесъл и се блъснал странично в насрещно движещ се влекач МАН с прикачено полуремарке, приближаващ от мелницата в село Комощица и цялостен с брашно. След конфликта колата се обърнала на пътя, а Ралица починала на място.
Камионът е благосъстоятелност на монтанска компания и е ръководен от 57-годишния Валтер от регионалния град. Той е тестван за приложимост на алкохол, като тестът е негативна.
Жителите на село Златия са в потрес от нещастието, която е сполетяла младата жена. Социалната мрежа фейсбук почерня от жалейки на опечалени близки и другари. Всички те ще изпратят Ралица в последния й земен път на следващия ден. Погребението е планувано за 13 часа на следващия ден на централния гробищен парк в Златия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР