31-годишната Фелисити Логън си навлече критиките на традиционалистите. Защо ли?

...
31-годишната Фелисити Логън си навлече критиките на традиционалистите. Защо ли?
Коментари Харесай

Секси танцьорка танцува на пилон и в 9-ия месец - помагало й!

31-годишната Фелисити Логън си навлече рецензиите на традиционалистите. Защо ли? Ами тъй като в напреднала бременност тя продължава да танцува на стълб. 

Това тя прави на 11-сантиметрови токчета. А го прави, тъй като й оказва помощ да се усеща секси и уверена.

В моменат е в 9-ия месец на своята бременност, като възнамерява да продължи да танцува на пилона и след раждането на детето си, до момента в който го отглежда.

Работата си като сексуален танцьор почнала, като била едвам на 18 години. Скоро от работа се трансформирало в занимание. В момента има стълб и в стаята си. 

Сега даже има стълб в спалнята си и радва половинката си.

" Винаги ми е било ниско самочувствието и съм считала, че не съм задоволително добра или задоволително красива. Не вървях на плуване като дете, тъй като ме беше позор ", споделя шотландката.

Започнала с танците инцидентно, макар че било скъпо. Но откакто трансформирала танца на стълб в своя специалност, могла да си разреши да обиколи света на едвам 25-годишна възраст. 

Когато забременяла, нещата не се трансформирали доста. Единствено й станало по-тежко поради тежестта, само че ръцете й заякнали. 

" Всищност това ми оказа помощ да остана във форма и да съм здрава по време на бременността ", споделя гордата танцьорка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР