31-годишен манекен, инструктор, бивш състезател по академично гребане и управител

...
31-годишен манекен, инструктор, бивш състезател по академично гребане и управител
Коментари Харесай

„Ергенът”, за когото 20 моми ще си скубят косите в шоуто на Би Ти Ви, имал жена

31-годишен манекен, инструктор, някогашен играч по академично гребане и шеф на столичен фитнес е eргенът, за който 20 моми ще си скубят косите в новото риалити на Би Ти Ви „ Ергенът ”. Името му е Виктор Стоянов. Официално той е самостоятелен, както изисква шоуто. Години наред обаче е имал сериозна връзка със своя колежка – звезда във фитнес средите, научи „ Уикенд ”. Нищо чудно искрата сред двамата към момента да мъждука.

Виктор Стоянов с години е делил леглото си с една от най-популярните фитнес инструкторки в страната ни –  32-годишната Христиана Парова. Двамата са имали връзка в продължение най-малко на 5 години, като не е ясно дали към днешна дата са разграничени, или просто са спрели да обявяват връзките си поради идното присъединяване на Стоянов в „ Ергенът ”. Шоуто изисква главният участник20  в него да е без половинка и да търси любовта сред 20 кандидатки, определени от малкия екран с кастинг. Ако въпросният участник се окаже ангажиран, концепцията се обезсмисля.

На страницата на Виктор в Инстаграм могат да се открият доказателства, че е посрещнал предходната 2020 година в компанията на Хриси. С двойката е бил и синът на Парова, който все още е 10-годишен. Не е ясно дали татко на детето е Стоянов, или то е резултат от предходна връзка на майка си. Знае се обаче, че опитите да си върне формата след раждането са трансформирали Хриси във фитнес маниачка, което пък е съществена допирна точка сред нея и Виктор. Съдейки по репликите, които са си разменяли в обществените мрежи, двамата са били мощно влюбени. По думите на Виктор, за него е чест да има до себе си жена като Хриси. Нарича я „ Лисичка ”. Но в общественото пространство не се откриват общи фотоси на двойката, оповестени след 2020-а. Възможно е да е настъпила разлъка, само че също по този начин е допустимо всички нови фотоси да са изтрити поради присъединяване на Стоянов в „ Ергенът ”.

Проучване на „ Уикенд ” сподели, че и Виктор, и Христиана са били чести посетители в Би Ти Ви надалеч преди фитнес инструкторът да бъде определен за присъединяване в шоуто. И двамата са канени за изявленията, свързани със здравословното хранене, спорта и положителната форма. Парова, наподобява, е с повече участия от Виктор. Тя даже е водила съвещания на дамския уебсайт на медийната група „ Лейдизоун ”. Нежната половинка е по-популярната част от двойката. В Инстаграм тя има 106 хиляди почитатели – двойно повече от звезда като Владо Карамазов да вземем за пример. Обявявана е за инфлуенсър на годината, развива сполучлив бизнес като треньор на дами и съветник по хранене, в това време се занимава с търговия със спортни дрехи. На този декор Виктор има меко казано скромни достижения. Той има по-малко от 5000 почитатели в Инстаграм, само че пък е взел участие в клипове и на двете попфолк треньорки в „ Гласът на България ” в последните години – Камелия, която изкара в шоуто на Би Ти Ви в последните 4 излъчени досега сезона, и Галена, която сяда във въртящия се стол тази есен. С първата вършат клипа „ Добре пристигнала ” а с втората – „ Стара каравана ”. С тях манекенът не съумя да стане звезда, само че в този момент с „ Ергенът ” има надалеч по-големи шансове.

Стоянов влиза в националния ни тим по академично гребане, когато е 16-годишен. След контузия обаче се постанова да приключи спортната си активност. Известно време се изявява като треньор, по-късно се насочва към фитнеса. В момента е шеф на една от столичните фитнес зали. Миналата година е бил клиент на някогашната водеща от Би Ти Ви Анна Цолова в курсовете й по държание пред аудитория и медии. Твърди, че в „ Ергенът ” щял да търси жена, която да влезе в мозъка и сърцето му, не просто да има общи ползи с него, само че и двамата да гледат в една посока.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР