31 годишен мъж от Казанлък е настанен в отделение Реанимация

...
31 годишен мъж от Казанлък е настанен в отделение Реанимация
Коментари Харесай

Мъж се самонарани в Морската градина в Бургас

31 годишен мъж от Казанлък е настанен в поделение " Реанимация " на УМБАЛ – Бургас, с заплаха за живота, откакто сутринта в Морската градина в региона до ресторант " Воденицата " се самонаранил със счупена бутилка в региона на гърлото, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Мъжът е локализиран от полицейските чиновници след подаден към 08.35 ч. сигнал от млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете за това, че неоснователно е замеряна от чужд мъж с буци пръст и подръчни средства. Жената дала изложение на непознатия, който минути по-късно е открит от полицейски автопатрул и забелязвайки чиновниците на реда, бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в региона на гърлото.
До идване на екипа на " Спешния център " полицейските чиновници оказали първа долекарска помощ, като се пробвали да спрат изобилната кръвозагуба, настъпила в резултат на самонараняването.
31 годишния мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лекуване. Разпитани са очевидци – очевидци на случая. Иззети са видеозаписи от ситуирани наоколо до местопроизшествието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР