31-годишен мъж е задържан за незаконно притежаване на огнестрелни оръжия

...
31-годишен мъж е задържан за незаконно притежаване на огнестрелни оръжия
Коментари Харесай

Арест и побой на Роженския събор

31-годишен мъж е арестуван за нелегално владение на огнестрелни оръжия и муниции на Роженския събор, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

На 20 юли 2019 година към 10.00 часа при полицейска инспекция, осъществена в местността Роженски поляни, палатков лагер №3, в палатка, благосъстоятелност на 31-годишен с букви С. Ч. от гр. Пловдив са открити противозаконни оръжия един револвер марка „ Blow “ диаметър 9 мм с един патрон в пълнителя, една ловна пушка марка „ Gumusifp “ с инсталиран на нея фенер и лазерен прицел, както и 2 бр. ловни патрони диаметър 12 и 18 бр. малокалибрени патрони. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед и оръжията и боеприпасите са конфискувани. 31-годишният пловдивчанин е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава.

Неизвестни лица, показали се за охранители, са нанесли побой на 25-годишен мъж от село Оряховец и приятелите му на събора на Рожен. На 20 юли 2019 година е получена писмена тъжба от 25-годишен мъж от с. Оряховец, общ. Баните, за това, че към 08.00 часа на същата дата в местността Роженски поляни в палатков лагер № 3, незнайни лица, показали се за охранители, са нанесли побой на тъжителя и на негови другари и са им счупили озвучителната техника. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при районно управление (на МВР) и ОД Министерство на вътрешните работи - Смолян. Установяват се причинителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР