31 декември... Днес тази руска ракетна атака не е краят

...
31 декември... Днес тази руска ракетна атака не е краят
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Изверги извършиха това. Няма да има прошка!

„ 31 декември... Днес тази съветска ракетна офанзива не е краят на годината, както им се желае на терористите. Това е резюме на ориста на самата Русия.

Държавата терорист няма да получи амнистия. А тези, които подреждат такива удари, и тези, които ги правят, няма да получат опрощение. Меко казано.

Няколко талази от ракетни удари в предновогодишния ден. Ракети против народа. Именно против народа. Изверги направиха това, и извегрите ще изгубят. Ние с вас знаем това. Терористите не могат да го трансформират “.

Това разгласи във видеообръщение украинският президент Володимир Зеленски, откакто в последния ден на годината Русия изстреля против Украйна 20 крилати ракети и порази жилищни здания в Киев, Запорожието, Николаев и други

Зеленски се обърна на съветски език към руснаците като им сподели, че техният президент Владимир Путин унищожава бъдещето им.

„ Вашият водач желае да покаже, че зад тила му са военните, а той е начело. Но той просто се крие. Той се крие зад военните, зад ракетите, зад стените на личните си резиденции и дворци. Крие се зад вас и персонално изгаря вашата страна и вашето бъдеще. Никой няма да ви елементарни за терора. Никой в света няма да ви го елементарни. Украйна няма да елементарни “, сподели Зеленски.

Президентът благодари на всички, които пазят Украйна.

„ Благодаря на всички, които в този момент са на фронта! Благодаря на всеки и на тези, които водят война за нашата страна. Благодаря на Противовъздушна отбрана! И, апелирам ви, не подценявайте сирените. Благодаря на нашите енергетици – всички, които се оправят с следствията от терористичните офанзиви.

Сега ще има Нова година. Ще държим връзка. Слава на Украйна! “, приключва видеото на държавния глава.

 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР