300 представители на бизнеса, политиката и дипломацията танцуваха на Виенския

...
300 представители на бизнеса, политиката и дипломацията танцуваха на Виенския
Коментари Харесай

Виенският бал в София събра пари за деца в Украйна

300 представители на бизнеса, политиката и дипломацията танцуваха на Виенския бал в София. Издание номер 21 на блестящото събитие се случи в залите на хотел „ Балкан “ под патронажа на Йорданка Фадъкова и на сътрудника й от австрийската столица доктор Михаил Лудвиг. Нейно превъзходителство Андреа Вике и съпруът й, Венцислав Вике, домакинстваха грандиозното празненство. Средствата, събрани от благотворителния търг, ще бъдат дарени на Университетската болница за интензивно лекуване по ортопедия и за украински деца. Сред наддаващите най-активно на аукциона беше Гергана Ташкова.



Тя и брачният партньор й Пламен Ташков завоюваха позлатени чаши от тежко сребро на SSG, предоставени от Мирела Ненчова. Със знака на известните бижута беше и диамантената корона „ Акоя “ в прическата на Гергана Ташкова, дефилираща със моден тоалет в мрачно синьо „ Проновиас “.  С създание на испанския фешън колос  беше и Кристина Лазарова – в морско синьо с гръмък тил. „ Мисис България “ Елена Караколева, която тези дни беше оповестена и за „ Модна икона “, блестеше в рокля на Шери Хил в един от най-актуалните цветове за сезона - розов кварц, а шлейфът й беше обшит с кристали.



С феерии на американската дизайнерка бяха Зорница Атанасова, Цвете Борисова и заместител ръководителя на Виенския клуб Мая Косева.



Галя Димитрова, притежател на „ Десизо Мони “, сияеше в изящен модел „ Alyce Paris “ в тоналността „ ледено синьо “. Изискан тоалет от същия бранд в изумрудено зелено беше избрала и Анелия Петкова от „ Брайдъл модерно “, смесен с изумруди, жълти и бели диаманти SSG. В царствена златиста френска дантела „ Marchesa for Pronovias “ погледите събра „ Мисис България “ Йордана Димитрова.



 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР