30 юли 2020, София – Coca-Cola стартира новата си рекламна

...
30 юли 2020, София – Coca-Cola стартира новата си рекламна
Коментари Харесай

Coca-Cola стартира първата си кампания от началото на пандемията: „Отворени както никога преди“

30 юли 2020, София – Coca-Cola започва новата си рекламна акция „ Отворени както в никакъв случай преди “, която е и първият креативен план на марката, откогато COVID-19 промени света по доста способи.

През април Coca-Cola краткотрайно прекрати рекламната си връзка на световно равнище и в България, с цел да пренасочи своите запаси в поддръжка на локалните общности и най-засегнатите си търговски сътрудници. Заедно със своите бутилиращи сътрудници и Фондацията Кока-Кола, компанията разгласи, че ще подари над 100 млн. $ в международен мащаб. Приносът в България е близо 1 100 000 лв. в поддръжка на напъните за справяне с последствията от COVID-19 в най-засегнатите общности, както и за поредност от интензивности, подпомагащи възобновяване на дребния бизнес и HoReCa промишлеността в страната.



Сега Coca-Cola се завръща с новата си световна акция „ Отворени както в никакъв случай преди “. Тя е създадена от 72andSunny Amsterdam, отбелязвайки интервала на културни и обществени промени. Кампанията стартира с вдъхновяващо обръщение - поема, написана особено за Coca-Cola от английския стихотворец, притежател на международни награди, George The Poet.



Стиховете са отдадени на новите благоприятни условия, които всички ние откриваме във времената на обществена отдалеченост, и приканват да бъдем „ отворени както в никакъв случай преди “ и да оценим всичко, което до момента сме приемали за даденост. Думите на George ни предизвикват да бъдем „ отворени към смяна “, да гледаме на нещата през друга призма и да откриваме нови благоприятни условия в „ новото обикновено “.

„ Отворени както в никакъв случай преди “ е акция, учредена на нашето поверие, че не е нужно да се връщаме „ назад “ към естественото, а да продължим напред и да създадем света към нас не просто по-различен, само че и по-добър. Кампанията поддържа също и нашите търговски сътрудници – хотели, кафета и заведения за хранене, огромна част от които ще възобновят своята работа след извънредно сложни времена за промишлеността, само че които постоянно са били част от нашето семейство “, показа Евелин де Лирснайдер, изпълнителен шеф на Кока-Кола България.

Кампанията ще започва с послания за смяна и ще продължи с стратегия от действия през годината и през 2021 година. Голяма част тях ще бъдат ориентирани в поддръжка на локални хотели, кафета и заведения за хранене, които са от голямо значение за локалните общности и сега възобновяват своята активност.

Те ще включват:

Classified - Confidential

Дигитални интензивности, които целят да ни припомнят за всички щастливи моменти, които сме претърпели сами или с близки, в локалните кафета, заведения за хранене и питейни заведения, и които ще ни приканят с отварянето им още веднъж да стартираме да оценяваме моментите, които може би преди сме приемали за даденост.
Подкрепа към HoReCa сътрудниците на компанията (хотели, кафета и ресторанти), предоставяйки им спомагателни запаси и опция да основат свои реклами. Тази нова платформа разрешава на Coca-Cola да показва своята поддръжка към промишлеността, спонсорирайки реклами на 800 заведения в България и помагайки на сътрудниците на компанията да осведомят аудиторията си, че възобновяват своята активност.
Служителите и потребителите също ще бъдат насърчени да поддържат локалните заведения посредством акция в цифровите медии.

Кампанията „ Отворени както в никакъв случай преди “ (#openlikeneverbefore) цели и да предизвика хората да помислят какво желаят да бъде друго и към какво ще бъдат отворени, както в никакъв случай преди.

Допълнителна част от акцията ще бъдат:

- Части от вдъхновяващите думи на George The Poet, които ще бъдат употребявани във външна реклама и цифровите канали

- 30 сек. и 60 сек. ТВ и цифрова реклама, която също ще бъде включена и в
спомагателна външна реклама

- План с интензивности в цифровите канали, които ще ангажират потребителите през цялата година

Лондонската информационна организация Blurred работи дружно с 72andSunny Amsterdam в тази акция.

За Компанията Кока-Кола:

Kока-Кола България е дъщерното сдружение на Компанията Кока-Кола (The Coca-Cola Company (NYSE:KO). Компанията Кока-Кола предлага разнообразно портфолио от питиета и има над 500 марки допълнително от 200 страни по света. В допълнение на едноименните Coca-Cola марки, дружно с Fanta, Sprite и Schweppes, портфолиото ни включва и някои от най-ценените марки в света, като питиета от соя, студени чайове, вода, сокове и нектари, кафе, спортни питиета, смутита, кокосова вода и доста други. Ние непрекъснато развиваме и трансформираме своето портфолио, от намаляването на захарта в нашите питиета, до въвеждането на нови и новаторски оферти.

Също по този начин, дълготрайно работим за редуцирането на отпечатъка си върху околната среда, възстановявайки водните запаси и насърчавайки преработването. Заедно с нашите сътрудници бутилировачи сме обезпечили работа на над 700 000 индивида по целия свят, осигурявайки благоприятни условия за ползотворна кариера на нашите чиновници и създавайки стойност за стопанската система на всички места, където работим. Научете повече за нас в България на www.coca-cola.bg или посетете нашето световно онлайн списание на www.coca-colacompany.com

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР