30 септември е датата до която и наложиха като

...
30 септември е датата до която  и наложиха като
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител


" 30 септември е датата до която " " и постановиха като период да могат да се удължат настоящите до момента контракти. Аз го попитах за какво при изискване, че можем да решим генерално казуса и моето решение беше изпратено документално до подписване на нови контракти по процедури по Закона за публичните поръчки, това е най-логичното. Само че той сподели: Така по този метод ще си подсигурявам, че обединението ще върви по-дълго време и няма да бъде бутнато държавното управление. Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител, заложи се гигантска рецесия, в случай че компаниите не непринудено на продължат да си правят работата ще се провокира голяма злополука ", съобщи в " Денят стартира " Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова, министър на районното развиване и благоустройството в оставка.

Той прикани служебният кабинет да направи проверка на работата на държавното управление на. Караджов повтори тезата си, че след 30 септември страната ще остане без пътно поддържане по виновност на премиера Петков.

По думите му липсва законово съображение въз основата на което да си възстановят договорите. " 50 % от средствата са изплатени. Зимна поддръжка може да има, в случай че Конституционният съд да вземем за пример реши да прегледа делото през септември. Няма да може да се прави спешно поддържане след 30 септември. Случващото се е метод да се изолира президентът от процеса на разплащането на тези компании, в случай че имаше длъжностен кабинет, не щеш ли ще има ", добави Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова.

Според него са спрени всички огромни инфраструктурни планове.

" По отношение на Агенция " Пътна инфраструктура " бяхме блокирани от " ", персонално от ", сподели още Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР