30 пътници е имало в пътническия автобус на фирма Юнион-Ивкони,

...
30 пътници е имало в пътническия автобус на фирма Юнион-Ивкони,
Коментари Харесай

Търсят тялото на шофьора на обърнатия автобус

30 пасажери е имало в пътническия рейс на компания " Юнион-Ивкони ", който е излязъл от платното на автомагистрала " Тракия " край Ямбол и се е преобърнал в канавката.

Близки на потърпевшите, които са се придвижвали с преобърналия се рейс на " Юнион-Ивкони " на Автомагистрала " Тракия " край Ямбол, са поели с таксита от автогара Юг в Бургас в посока на произшествието, оповестява flagman.bg.

В рейса е имало 30 пасажери, до момента 7 от тях са докарани в болничното заведение в Ямбол с коли за спешна помощ. В първите минути след драмата измежду доброволците, които са се присъединили в избавителната интервенция е и бургаски служител на реда, който се е прибирал от столицата след медицински обзор.

Въпреки нестабилното си здравословно положение служителят на реда е отбил и е бил измежду дребното, които са се втурнали и са работили съответно в първите 10 минути. Повечето от пасажерите са от Бургас.

Таксиметров водач от автогара Юг е превозил до 397 км приятеля на момиче, който я е очаквал, само че тя се е оказала измежду ранените. До този миг водачът на рейса продължава да е в неопределеност.

Има възможност той да е изхвърчал от предното стъкло на возилото. Сред потърпевшите има и чужденци. Георги Атанасов, притежател на компания „ Юнион-Ивкони”, съобщи пред Нова Тв, че няма тежко потърпевши пасажери.

Според неговите думи рейсът е бил засечен от лек автомобил и това е провокирало злополуката.

Осигурен е спомагателен рейс, който да закара пасажерите до Слънчев бряг. /Марица.бг
тагове водач автобус
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР