30 лева трябвало да платят собствениците, за да не си

...
30 лева трябвало да платят собствениците, за да не си
Коментари Харесай

Измамници искат пари от шофьори, за да не им вдигнат колата с паяк

30 лв. трябвало да платят притежателите, с цел да не си търсят возилата на наказателния паркинг

Бум на подправени позвънявания от името на центъра за градска подвижност с гледище за заплащане на избрана сума, която „ икономисва санкцията за репатриране с паяк “ са регистрирани през последните дни. Подобна лъжлива скица е пусната в деяние, предизвестяват софиянци, които са получили към този момент такива позванявания, разкри водещата на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Мира Иванова. 
 
Измамниците са знаели освен номерата на мобилните им телефони, само че и на регистрационните табели на колите, които сякаш са били нарочени за повдигане, прибавя тя. 

Центъра за градска подвижност не желае и не събира пари по телефона и на ръка, сподели неговият заместник-директор Александър Георгиев. 

„ Ако получите такова позвъняване, това е машинация. Може да ви се обади наш чиновник, в случай че колата ви е в регион на миене, плануван или спешен ремонт, при почистване на шахта, надвиснали клони или някакъв различен проблем “, разясни той. 

Заместник-директор на Центъра за градска подвижност в София удостовери думите на водещия на „ Пълен парадокс “ Румен Бахов, че в случай че някой позвъни на водача и му каже, че би трябвало да даде пари, с цел да си откупи санкцията, това е сигурен белег за машинация.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР