30-годишен мъж от Белгия при управление на лек автомобил БМВ

...
30-годишен мъж от Белгия при управление на лек автомобил БМВ
Коментари Харесай

Нова трагедия: Белгиец уби шофьор и рани трима на пътя Монтана - София

30-годишен мъж от Белгия при ръководство на лек автомобил БМВ 318, с посока на придвижване от Монтана към София, навлиза в лентата за насрещно придвижване, където блъска с лявата част на автомобила си насрещно движещия лек автомобил " Ауди А 4 " с монтанска регистрация, ръководен от 59-годишен мъж.

При настъпилото ПТП БМВ-то излиза вляво на пътя по посока на придвижването, а на „ Ауди “-то се откъсва задната дясна гума с джанта, при което автомобилът се завърта встрани и влиза странично в лява - насрещна пътна лента и стартира да се движи в пътната лента за придвижване от Монтана към София. В аудито се блъска движещ се в същата пътна лента с несъобразена скорост лек автомобил " Мерцедес С 180 " с белгийски рег. номер, ръководен от 57-годишен лидер от Сирия. Вследствие на удара аудито излиза отвън пътя, а мерцедесът се завърта и остава в своята пътна лента.

На място идват профилирани коли на ФСМП Берковица и ЦСМП Монтана. Медицинските чиновници откриват, че лидерът на лекия автомобил " Ауди А 4 " от Монтана е умрял. От лекия автомобил „ Мерцедес С 180 “ са потърпевши лидерът и трима пасажери, жена на 50 година, момче на 15 година и момче на 7 година, всичките от Сирия. Пострадалите са превозени в ЦСМП Монтана. При осъществения обзор е открито, че лидерът и 15-годишното момче са леко ранени, а дамата и 7-годишното дете са тежко ранени, без заплаха за живота. Двамата са настанени за лекуване в МБАЛ Монтана.

Двамата водачи на БМВ-то и Ауди-то са арестувани за 24 часа в полицейския арест на районно управление (на МВР) Берковица. Съставени са им актове по ЗДвП. Направените им проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР