30 години в България няма дясно управление, което реално да

...
30 години в България няма дясно управление, което реално да
Коментари Харесай

Д-р Виктор Серафимов: Ще работим за една силна, национално обединена десница

30 години в България няма дясно ръководство, което действително да постанова десните политически цели, идеали и желания. Целта на нашата коалиция в тази акция е да  преучредим и да върнем доверието в българската десница. Това сподели лидерът на листата за Бургаския изборен регион на Национално обединяване на десницата доктор Виктор Серафимов, представител и административен секретар на Републиканци за България в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия. По думите му страна, в която няма мощна десница, е обречена на беднотия и корупция, а това у нас го следим повече от 30 години.

„ За страдание, остарялата, онази 90-тарската десница, съобщи своите цели и идеали “, разяснява. „ Темите, свързани с лустрацията и с цялостното разкриване на досиетата на някогашната Държавна сигурност, доста дълго време бяха замитани под килима, а това са доста тематики с доста лесни отговори – „ да “ или „ не “. И дясното споделя „ да “. Това, което желаеме да създадем, е да върнем дясното към неговите корени “, безапелационен бе доктор Серафимов.
 Д-р Виктор Серафимов: Хората не са танцуващи мечки - би трябвало да заличим шейсетарските способи Д-р Виктор Серафимов: Хората не са танцуващи мечки - би трябвало да заличим шейсетарските способи
Възрастните хора у нас би трябвало да престанат да обикалят по институциите като мечки на синджир, с цел да получат полагащи им се грижи. Това...

По мотив обединяването на партиите КОД и Републиканци за България, Серафимов съобщи, че двете обединения, които през последните две предизборни акции са имали едни и същи послания, имат вяра, че развиването на България изисква мощна и обединена десница.

„ Национално обединяване на десницата ще работи за това да има независимост и условия всеки човек да живее, да прави бизнес и да се развива в България “, сподели доктор Виктор Серафимов.

По тематиката за идното затваряне на въглищните ни централи, доктор Серафимов добави: „ Направих си труда да вляза и да видя какъв брой % от електрическата енергия, създадена през днешния ден в България, идва от ТЕЦ-ове – 62% са. Въпросът е можем ли през днешния ден да попълним този недостиг в енергийната ни самостоятелност или не? Отговорът е, че към днешна дата не знаем. Ако вземем решение да се затворят ТЕЦ-овете преди 2050-та година, застрашаваме непосредствено българския народен интерес, като вършим нашата стопанска система неконкурентоспособна “. Тези въпроси са извънредно основни и би трябвало да бъдат взети решения след необятно разискване и спор, в който да вземат присъединяване специалисти, а освен хора в кабинети на жълтите павета, счита доктор Серафимов.

Той изрази мнение, че икономическата и здравната рецесия са директен резултат от рецесията на политическо водачество: „ Имаме безапелационна липса на държавническо мислене, което да е готово да поеме отговорността да вземе сложните решения и да изведе страната от тези рецесии. Виждаме паническо бягство от отговорност “.
 Д-р Виктор Серафимов: Можем да надскочим 111-то място по независимост на словото и да приключим прословутата правосъдна реформа * Д-р Виктор Серафимов: Можем да надскочим 111-то място по независимост на словото и да приключим прословутата правосъдна реформа*
Д-р Виктор Серафимов, административен секретар и представител на „ Републиканци за България “, както и лидер на листата във 2 МИ...

Трябва да се стартира с привършване на здравната рецесия, уверен е Виктор Серафимов. „ Крайно време е да спрем опитите с популацията и бизнеса “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР