30 часа годишно са нищожни часове полети, за да се

...
30 часа годишно са нищожни часове полети, за да се
Коментари Харесай

Журналист с горещ коментар след бунта на летците: Цялата сага вече прилича на цирк

30 часа годишно са оскъдни часове полети, с цел да се поддържа някоя форма. Аз съм водач към този момент и съм летял повече от 30 часа тази година. Не несъмнено във военната авиация, която е друга.  Това съобщи в ефира на " Здравей, България " журналистът Александър Богоявленски във връзка на вчерашното неодобрение на военните летци на " Граф Игнатиево ". " Как да бъдат стимулирани те? Нямат техника, нямат задоволително часове. Има риск за всички нас. Пилотите рискуват непрестанно живота си, както и този на машините си. Те рискуват и нашия живот, тъй като, в случай че този аероплан падне някъде, какво се случва. Изключително неприятно ми е, че би трябвало да разясняваме години наред тази сага ", сподели той.

" Цялата сага към този момент наподобява на цирк. Това е доста несериозно. Явно се занимават хора, които са некомпетентни. Не може по този разхвърлян метод да се подхожда по една толкоз значима тематика ", сподели Богоявленски.

" България като част от НАТО има и ангажимент, който би трябвало да съблюдава. Като няма нужната техника, се постанова да ги наемаме. Нямаме мотори за самолети или смазочни материали, това са неща на обикновено равнище ", сподели той

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР