3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож заедно с майка

...
3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож заедно с майка
Коментари Харесай

Почина 3-седмичното момченце, наръгано с нож от българин в Англия

3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож дружно с майка си (румънска гражданка) преди дни в британското градче Уолсенд, е умряло, оповестява " 24 часа ".
За нападението бе арестуван 27-годишният български жител Денис Бейтула. От локалната полиция не удостоверяват, че килърът е татко на жертвата, макар че първичната информация беше тъкмо такава.
Съседи обаче настояват, че са българинът и румънката са семейство, макар че нито в профила на Бейтула във Фейсбук, нито в този на 21-годишната майка на бебето - Андреа, има известие за раждането на бебето.
Разбира се, че двамата са били двойка, от общи фотоси, най-много оповестени от мъжа.Майката е пускала само свои фотографии, на които се вижда, че е бременна. Последното й известие, няколко часа преди нападението, гласи: " Моля се на Бог да имам мъж, който да ме обича и това е моят наследник ".
Каква е била повода за убийството, би трябвало да стане ясно на 31 октомври, когато Бейтула ще се изправи пред съда за повторно. При първото си явяване преди дни той единствено удостовери своята идентичност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР