3 месеца подготовка, 20 подбрани с любов песни, 10 души

...
3 месеца подготовка, 20 подбрани с любов песни, 10 души
Коментари Харесай

Какво е Другото лице на Есил Дюран

3 месеца подготовка, 20 подбрани с обич песни, 10 души екип, над 60 минути  пеене онлайн и 1 артист  - по този начин наподобява в числа концертът, който Есил Дюран ще изнесе на 29 октомври. С присъединяване в Joy Station започва планът „ Другото лице “: бутикова поредност шоута с реализатори от разнообразни жанрове, в които репертоарът е основан особено за събитието и е радикално друг от музиката, с която са всеобщо познати.    

" Другото лице " на Есил Дюран в действителност не е загадка за публиката - афинитетът й към джаза прозира в аранжиментите на песните й, а вокалната й класа й позволяваше с лекост да лавира сред облици като Арета Франклин и Лили Иванова в юбилейният десети сезон на шоуто „ Като две капки вода “. „ Точно подобен концерт от дълго време желая да направя – с бенд онлайн, с всички обичани мои песни, само че в тотално нов аранжимент. С музиката, която движи моя свят отвън поп-фолка. “, споделя певицата с джаз кръвна група. „ Споделям това премеждие с изключителни експерти в подготовки, които текат в съвсем казармен режим, тъй като в сбъдването на една фантазия няма място за взаимни отстъпки! Щастлива съм, че тази музикална приказка ще ни се случи на една от най-големите клубни подиуми в София със тон и лайт дизайн на международно равнище. “

В сетлиста на „ Другото лице: Есил Дюран “ ще влязат шлагери на звездата като „ Тази нощ не спим “, „ Тя “ и „ Само мен бит “, редом с джаз стандарти и международни поп класики. В извънредният концерт ще се включат и специфични посетители, чиито имена на този стадий ще бъдат непокътнати в загадка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР