3-годишното близначе, което заедно със сестричката си бе настанено в

...
3-годишното близначе, което заедно със сестричката си бе настанено в
Коментари Харесай

Най-сетне добра новина за 3-годишното близначе, което изпадна в кома след инцидент в дома си

3-годишното близначе, което дружно със сестричката си бе настанено в болница с тежки контузии и съмнение за упражнено домашно принуждение, е излязло от кома.

„ Засега няма риск за живота и здравето му, само че ще остане под лекарско наблюдение”, прецизираха от „ Социално подпомагане”.

Момиченцето е в положително здравословно положение, ще бъде изписано тази седмица и ще бъде настанено в ЦНСТ с непрекъсната здравна грижа. Бабата съпровожда децата в болничното заведение, оповестява " Марица ".

Шефката на „ Социално подпомагане” в Пловдив Надя Танева заяви още, че майката на близначетата – 38-годишната Иванка Стефанова, не ги е посещавала до този миг в болничното заведение. Тя твърди, че „ получава информация от трети лица “.

Г-жа Стефанова отхвърли помощта от БЧК, отхвърли да се записва в Бюрото по труда, отхвърли работа с психолог, сподели още Танева. Като претекст дамата изтъкнала, че чака до се завърне брачният партньор й от чужбина. Към днешна дата той към момента е отвън България.

За децата са подсигурени облекла и памперси от „ Надежда и домове за децата„ – клон България, за което Държавно стопанско предприятие – Пловдив благодари, прибавиха оттова.

Работата по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР