3-годишно дете беше пометено от моторист без книжка в сливенското

...
3-годишно дете беше пометено от моторист без книжка в сливенското
Коментари Харесай

Моторист без книжка помете 3-годишно момиченце, детето е с опасност за живота

3-годишно дете беше пометено от моторист без брошура в сливенското село Гавраилово. Детето е в реанимация на сливенската болница с тежки контузии и с заплаха за живота. Мотористът също е настанен в болница. Пробата за алкохол е негативна. Очакват се резултатите за приложимост на опиати.

Инцидентът е станал нощес, на метри от къщата на потърпевшото дете. Малката Сузана била с баба си, когато на улицата ги връхлита 25 годишния Стилиян също от Гавраилово. От конфликта детето е изхвърчало на към 10 метра.

" Ще кажеш, че вятър минал, но подобен мощен...Минаваше детето, ей така, и той на веднъж я удари и я взимал на гърба си и детето отиди. ", споделя Господинка, баба на потърпевшото дете.

" Силно кара... ами 120-130 км кара тука, надолу. ", добавя Христо, дядо на потърпевшото дете.

Детето е признато в реанимацията на сливенската болница с голям брой контузии. Наложило се е преливане на кръв. Към момента е нормализирано, само че към момента има заплаха за живота.

" Детето беше признато в доста тежко положение... Има счупвания на лявото бедро, серийно строшаване на ребра в ляво с травма на белите дробове, строшаване на дясната раменна кост и травма на главата с дребен травматичен хематом, който не постанова оперативно лекуване. ", споделя доктор Юлия Бянкова, шеф ОАИЛ, МБАЛ „ Иван Селимински ", Сливен.

25 - годишният мъж, провокирал случая, няма дееспособност да ръководи мотор, споделиха от полицията, а моторът не е регистриран. Има брошура за кола. Според околните му той не кара мотор, а единствено го ремонтира.

" Той като си пристигна, го прави, той не е още пуснат в придвижване...и от нас до пътя да го опитва дали ще върви, нищо друго. ", споделя Щилияна, баба на моториста.

Разследването на случая е под управлението на Районна прокуратура Сливен. Разпитите с участниците в случая ще бъдат осъществени откакто здравословното им положение разрешава.

Румяна Стефанова/Румен Колев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР