2CELLOS изненадаха феновете си с ново видео към песента May

...
2CELLOS изненадаха феновете си с ново видео към песента May
Коментари Харесай

2CELLOS с ново видео към песента „May It Be”

2CELLOS изненадаха почитателите си с ново видео към песента „ May It Be ”. Парчето е кавър от саундтрака на „ Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена “ и част от последния им албум SCORE. Целият албум, отдаден на кино музика, ще чуем онлайн на 4 декември в зала „ Арена Армеец “.   
За по-малко от месец видеото към “May It Be” събира 1 милион гледания в YouTube. То показва една красива и величествена ария с изтънчен тон, автентично изпълнена от Enya през 2001. Видеото демонстрира двамата челисти, които заемат централно място в историята, основана главно на приказни пейзажи от планината Kalnik в Северозападна Хърватия.



Това не е първото видео от албума “Score”, сниман в Хърватия. Миналата година, в Дубровник е сниман и клипът към нашумелия кавър на “Game of Thrones”, а през февруари тази година там снимат видеото към “Moon River” – саундтракът на класиката „ Закуска в Тифани “. Месец по-късно, видеото към „ Now We Are Free” от „ Гладиатор “, което е отчасти снимано в Хърватия, беше показано в Pula Arena – единственият римски амфитеатър, който към момента е недокоснат. Във всички видеа от новия албум двамата челисти са съпроводени от Лондонския симфоничен оркестър.



Чрез новия си албум „ Score”, продуциран от Sony Music Masterworks, 2CELLOS показват нов жанр, като включват най-обичаните шлагери, както в класическата, по този начин и в актуалната музика. Траклистът включва песни от саундтраци като този на „ Титаник “, „ Властелинът на пръстените “, Закуска в Тифани “, „ Кръстникът “, Гладиатор “, „ Списъкът на Шиндлер “ и доста други.

Билети за концерта, част от международното турне на талантивите музканти, може да закупите в касите на EASYPAY, EPAYGO.BG, OMV, THE MALL и EVENTIM.BG на цена от 50 до 110 лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР