29-годишният полузащитник на Ференцварош Балинт Вечей има 11 мача за

...
29-годишният полузащитник на Ференцварош Балинт Вечей има 11 мача за
Коментари Харесай

Халф на Унгария: Срещу българите ще е остър мач

29-годишният полузащитник на Ференцварош Балинт Вечей има 11 мача за националния тим на Унгария, само че по всичко проличава, че против България на следващия ден ще бъде титуляр. Левичарят, който играе пред отбраната, игра единствено два мача през 2022-а година, само че в този момент се трансформира в любим на Марко Роси. Той стартира като титуляр против Естония в четвъртък и описа какви са усещанията му от идващия съперник - България.
 Селекционерът на Унгария: България ще бъде сложен съперник
Селекционерът на Унгария: България ще бъде сложен съперник

" Много атлетичен, физически здрав тим "

" Българите играят в сходен жанр. Имат малко повече атакуващи играчи, само че системата им съответствува с тази на естонците. Имаме потребност обаче да дадем повече от себе си против българите, в сравнение с в контролата. Ще бъде изострен мач, ще има огромен напън върху тима, само че това може да извади още спомагателни качества от момчетата и се надяваме да спечелим против българите. Ние се справихме добре с напрежението в последно време, виждате резултатите от Лигата на Нациите. Сега обаче би трябвало да играем в друг жанр от този против огромните тимове. Контролата против естонците също послужи за тази цел ", съобщи Балинт Вечей.

Унгария посреща България от 21.45 часа на следващия ден (понеделник) на стадион " Пушкаш Арена " в своето първо тестване в група G на Европейските квалификации.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР