29-годишният Кирил Александров е загиналият при трудова злополука служител на

...
29-годишният Кирил Александров е загиналият при трудова злополука служител на
Коментари Харесай

Трагедията е огромна Разбра се кой е нелепо загиналият мъж в Монтана СНИМКИ

29-годишният Кирил Александров е починалият при трудова акцидент чиновник на монтанската компания „ Нет Сърф “, написа bulnews.bg.

Както БЛИЦ към този момент заяви, трагичният случай стана малко преди 12 часа през вчерашния ден в местността „ Пръчов дол “. Младежът е бил покосен от токов удар, до момента в който правил работа по пренасяне на кабел от мрежата на компанията.

След съдбовната преживелица обществената мрежа фейсбук почерня от жалейки на близки и другари на момчето. Всички споделят какъв брой добър и трудолюбив юноша е бил Кирил. Роднини на момчето обаче се оплакаха от несъответстваща реакция от страна на „ Нет сърф “.


„ Цял ден управлението на компанията не откри време да се обади на родителите на Киро. Наложи се майката да ги търси, с цел да кажат какво е станало и отново нищо не споделиха. В каква страна живеем? “, написа вуйчото на младия мъж.


Кирил работи във компанията за доставка на интернет и телевизия от октомври 2018 година. Тепърва следва Инспекцията по труда в Монтана да обяснява дали е минал всички наложителни инструктажи за сигурност.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР