29-годишната Луз Дари Силва от Баранкабермеха, Колумбия, повери тялото си

...
29-годишната Луз Дари Силва от Баранкабермеха, Колумбия, повери тялото си
Коментари Харесай

Ужас: Кожата на блондинка почерня след липосукция, младата майка умря за 3 дни СНИМКИ

29-годишната Луз Дари Силва от Баранкабермеха, Колумбия, повери тялото си в ръцете на пластични хирурзи и умря. Блондинката реши, че формите й изискват промяна.

Младата жена претърпяла лазерна липосукция, с цел да отстрани мазнините от корема, бедрата и гърба си. Операцията включвала също покачване на дупето и основаване на заветните кубчета за преса. За интервенцията Луз платила 4 милиона колумбийски песо (около 2 хиляди лева), написа Mirror.



Жената се върнала вкъщи безпроблемно, само че още на идващия ден почувствала неразположение. Появила се диария, а кръвното й паднало. Луз влезнала в болничното заведение и съгласно сестрата на русокоската кожата й почнала да почернява. Лекарите се борили за живота на пациентката три дни, само че не могли да я спасят.



Резултатите от аутопсията към момента са незнайни, само че лекарите считат, че бактерии, способни да причинят гибел, евентуални са навлезли в организма на Луз. Представители на клиниката, където дамата е претърпяла интервенцията, обявиха, че са почнали вътрешно следствие.

Бразилката има две дребни деца и брачен партньор, който искаше да зарадва със стройна фигура.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР