29-годишната дизайнерка на бижута Пламена Георгиева от Бургас отпадна от

...
29-годишната дизайнерка на бижута Пламена Георгиева от Бургас отпадна от
Коментари Харесай

Пламена Георгиева от MasterChef: Исках да оставя отпечатък върху всяка рецепта

29-годишната дизайнерка на бижута Пламена Георгиева от Бургас отпадна от седмия сезон на MasterChef, само че продължава да опитва със здравословни предписания. В предаването „ Тази събота и неделя “ тя сподели една от рецептите си, която е изцяло подобаваща за Сирни Заговезни.

„ За Сирни заговезни у дома си подготвяме едни кашкавалени питки “, показа тя. „ Те се състоят от една част кисело мляко, две елементи кашкавал и две елементи брашно. “

Снимка: bTV

Според нея това е една идеална рецепта за хора, които нямат доста време за готвене, само че желаят да се хранят здравословно. Пламена е почнала да мисли доста повече за това какво поставя на масата откогато е станала майка – заобикаля бялата захар, бялото брашно и гледа да се храни природосъобразно.

Докато приготвяше питките пред камерата на bTV тя показа, че присъединяване в хитовото предаване ѝ е донесло много стрес и суматоха, което не остана прикрито и за феновете. В един от епизодите младата жена позволи гаф, който тогава доста я тормози, само че в този момент е мотив за смешки измежду приятелите ѝ – вместо да полее десерта си със сметана, тя поля началник Андре Токев.

Снимка: bTV

Пламена се е надявала да остави своя почерк във всяко ядене, което подготвя в MasterChef, като направи по-здравословна версия на главната рецепта.

Още любопитни истории от MasterChef може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР