29-годишната Даря Дугина, която беше взривена в колата на баща

...
29-годишната Даря Дугина, която беше взривена в колата на баща
Коментари Харесай

Даря Дугина е близка с Льо Пен, написа Книга Z

29-годишната Даря Дугина, която беше взривена в колата на татко си Александър Дугин, е правилен негов почитател. Тя е публицист, претендент на философските науки, участничка в  политически токшоу и наблюдаващ на Международното евразийско придвижване.



Дугина приключва Философския факултет на Московския държавен университет през 2015 година Дисертацията ѝ е отдадена на въздействието на концепциите на Платон върху античния свят. Това евентуално изяснява семейството Платонова, с която се подписва в обществените мрежи.

Говори съвършено френски, стажувала е във Франция.  Дария е близка с последователи на десните европейски партии, изключително Национален фронт на Марин льо Пен.   

През последните години Дугина  е деен политически коментатор по съветските медии. Заедно с татко си изнася лекции по философия и политология. Коментира обществено-политически теми по разнообразни малките екрани, в това число прокремълските  RT и " Царьград ".

Дугина поддържа войната в Украйна, поради което попада в санкционен лист на Англия. През юли посети цех " Азовстал " в окупирания украински град Мариупол, откъдето предаваше, че било цялостно с русофобска литература и " като поседиш с нея един месец, ставаш русофоб ", а " бункерите  са превърнати в идеологически хъб. "

Дария Дугина е един от създателите на книгата за специфичната интервенция в Украйна „ Книга Z ” - сборник с разкази на участници и очевидци на събитията в Донбас.  

" Аз съм антирасистка и считам, че западното общество е тоталитарно общество. Те са тоталитарни расисти. Когато нашият президент приказва за " груповия Запад ", има поради, че те са демократични. Те са демократична нацистка цивилизация. Там има цялостна доминация на правата на човек над правата на народа ", счита Дугина. 

" Когато Русия е във война, когато нашата страна е във война, би трябвало да има безспорна единодушие. Недопустими са други гласове. Има решение, има воля, би трябвало да се извърши. " Така дава отговор Дугина на въпрос защо в Русия, в която сякаш има независимост на словото, арестуват и затварят хора, които са срещу войната. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР