28-ят слънчев ден е на земните тайнства. Това е тежък

...
28-ят слънчев ден е на земните тайнства. Това е тежък
Коментари Харесай

Астролог предупреждава: Днес излизат нечисти духове!

28-ят безоблачен ден е на земните тайнства. Това е тежък ден, когато от Земята стартират да излизат нечисти Духове. Той е подобаващ за алхимия, за разкриване на секрети, за споменаване Душите на умрелите. По чувствата на тялото през днешния ден може да се съди за положението на човешката душа, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg.


„ Днес нещата са навръх назад. Според слънчевият календар, в случай че човек усеща някаква тежест, в този момент това е обикновено, само че в случай че усеща лекост, напредък на силите, това не е добре и може да свидетелства за вселяване в индивида на бесове (тъмни сили). Наблюдавайте себе си. Това е ден на борба със злото. Откажете се от всички значими каузи “, поучава астрологът.

„ Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Добре е да се заемете с подготвяне на билкови настойки и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ “, прибавя Ивелина Пенчева.

28-ят ден е и уместно време за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации. Полезно е да се медитира.

„ В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Не се предлага да се осквернява земята (чрез храчене, плюене, секнене, мятане на отпадъци), само че може да се работи с нея. Не би трябвало да се желае злото на никого. Да не се убиват животни. Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздуха “, предизвестява астрологът.

„ Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, се бръснете, да боледувате. Дори половите контакти са неподходящи “, прибавя тя.

„ На приготвянето на храната е нужно да се отдели особено внимание. Подходящо е разделното хранене. Да не се яде месо. Добре е да се опече свеж самун. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, само че в дребни количества и то във втората половина на деня “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Цветовете, които можете да употребявате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се заобикалят жълто, алено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора би трябвало да носят защитни цветове, да вземем за пример сиво “, предизвестява астрологът.
Сънищата могат да бъдат тежки и цялостни с кошмари, прибавя тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР