28-годшината Кристина Байкова, вицепрезидент на руската банка Локо-Банка“, е загинала

...
28-годшината Кристина Байкова, вицепрезидент на руската банка Локо-Банка“, е загинала
Коментари Харесай

Поредна мистериозна смърт в Русия: Вицепрезидентът на „Локо-Банка“ загина след падане от 11-ия етаж

28-годшината Кристина Байкова, вицепрезидент на съветската банка „ Локо-Банка “, е починала предишния петък след мистериозно рухване от прозореца на жилището си в Москва, оповестява Daily Mail. За случая се схваща седмица по-късно, като това е следващият случай на гибел на върховен съветски чиновник при странни условия.

Съобщава се, че Байкова е паднала от жилището си на 11-ия етаж на Ходинския бул. в ранните часове на предишния петък. Тя е умряла на място.

По време на случая Байкова е била с 34-годишен другар.

По случая се води следствие.

Преди да стартира работа в Локо-Банк, Байкова е работила в Московската кредитна банка.

От началото на войната Владимир Путин в Украйна през февруари предходната година до момента настъпиха голям брой необясними смъртни случаи на високопоставени чиновници – изключително усещане направиха тези в региона на енергетиката. Сред тях е Равил Маганов, ръководител на съветския енергиен колос „ Лукойл “, който падна от прозореца на болница в Москва.

Падане от балкона последва и през декември, когато Григорий Коченов, креативен шеф на компания за осведомителни технологии, почина, до момента в който апартаментът му бе претърсван от съветските управляващи.

Последния чудноват случай е от май тази година. Заместник-министърът на науката на Русия Пьотр Кучеренко, за който се твърди, че е критик на „ фашисткото “ навлизане в Украйна, умря ненадейно, откакто се разболя тежко по време на полет до Москва.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР