28-годишният водач блъснал пешеходеца с бясна скорост в село Дебелт

...
28-годишният водач блъснал пешеходеца с бясна скорост в село Дебелт
Коментари Харесай

Джигитът с БМВ, който прати бургазлия в Реанимация, си тръгнал кьоркютук пиян от пищна сватба

28-годишният лидер блъснал пешеходеца с гневна скорост в село Дебелт

28-годишният водач, който опустоши пешеходец с БМВ-то си в село Дебелт, община Средец, си е тръгвал от обилна женитба минути преди бруталния случай. Празнуващите били в заведението на основната улица в селото, само че малко след 16 часа Сашо Иванов решил да си тръгне от тържеството.

Качил се зад кормилото на немското возило и поел с мръсна газ. В региона на ул. “Цвятко Радойнов ” пред №89, заради висока скорост и под въздействието на алкохол, изгубил надзор над БМВ-то и автомобилът излязъл отвън пътното платно. Колата се качила на тротоара, където в този миг бил 66-годишния пешеходец. Той е затрит с предната дясна част на МПС-то.

Пострадалият е с политравматизъм - фрактури на таза, две ребра и два пукнати прешлена. Настанен е за лекуване в поделение „ Реанимация “ на УМБАЛ – Бургас, с заплаха за живота. Той е от Бургас, само че дълги години работел в Испания като инструктор. Скоро се завърнал в родината, защото към този момент се пенсионирал и отишъл на посетители при татко си в село Дебелт. Местни описват, че бил  възпитан човек и доста помагал на възрастния си родител.



По информация на Флагаман.бг, минути след конфликта, 28-годишният Сашо Иванов избягал от местопроизшествието. Местни настояват още, че той нямал даже шофьорска брошура, само че непрекъснато сядал зад кормилото и постоянно го засичали да фучи по улиците на село Дебелт. Свидетели на ареста му пък показаха пред Флагман.бг, че даже когато служителите на реда го задържали, Сашо бил извънредно неадеквател и криволичил, служителите на реда едвам успявали да го удържат на крайници. Дрегерът му отчел 1,85 промила алкохол в кръвта.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР