28-годишният привърженик на Хофенхайм, който хвърли фойерверк на мача на

...
28-годишният привърженик на Хофенхайм, който хвърли фойерверк на мача на
Коментари Харесай

Ракети в Германия = 3 години затвор

28-годишният последовател на Хофенхайм, който хвърли фойерверк на мача на обичания му тим против Аугсбург в Бундеслигата, бе наказан на три години затвор, предаде ДПА.

Той призна, че е хвърлил фойерверк на мача, който се игра на 11 ноември 2023 от бранша за гостите към терена. Той е избухнал наоколо до почитателите, като е ранил 14 души, в това число 5 деца.

В началото на процеса в съда в Аугсбург прокурорът акцентира, че действието е " изключително неразумно ". Ранени са и деца, защото мъжът е желал да притегли " допустимо най-голямо въздействие " с нелегално притежавания фойерверк.  Общественият прокурор изиска 4 години и 10 месеца затвор за нарушителя. 

Мъжът се извини за дейностите си няколко пъти. " Беше неуместно ", сподели той и по време на процеса. Неговият юрист изиска двугодишна присъда, като акцентира, че към този момент е арестуван повече от 5 месеца. Мъжът е упрекнат, че е предизвикал гърмеж на цялостния стадион с 26 000 души, довел до телесни пострадвания на няколко индивида./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР