28-годишната Габриела от Плевен, която при гонка с полицията удари

...
28-годишната Габриела от Плевен, която при гонка с полицията удари
Коментари Харесай

Полицията в Плевен: 28-годишната Габриела направи гонката, учудващо изглеждаше добре за алкохола, който беше изпила

28-годишната Габриела от Плевен, която при гонка с полицията удари три коли, сред тях и полицейска, и регистрира 3,77 промила алкохол, след тест с дрегер, е била “адекватна” по време на задържането й. Това сподели комисар Валентин Георгиев, шеф на Охранителна полиция.

“Учудващо изглеждаше добре - вървеше, не заваляше, беше съответна. Търсеше си кучето, което беше избягало, и цигарите. Дори пристигна до колата, тъй като й беше студено, дадохме й да се облече”, описа комисар Георгиев по Нова телевизия.

Припомняме, че екшънът се разигра в понеделник сутринта. 28-годишната жена била на празненство. Час след среднощ, когато всички участници в събирането спят, решила да се разноски до денонощен магазин. След като откраднала автомобил, направила злополуката, в близост в кв. „ Сторгозия”.

Днес ще бъде импортирано искане в Окръжен съд Плевен за взимане на най-тежката мярка - задържане под стража, сподели Диана Илиева, представител на окръжната прокуратура.

След осъществен разпит, прокуратурата открива, че дамата умишлено е блъснала колите. “При осъществения оглед на местопрестъпление също не са открити спирачни следи”, добави Илиева.

Обвиненията, които съдът ще преглежда са три. Най-същественото е “причиняване е ПТП с материални вреди при възможен умисъл”, чието наказване е от 1 до 10 години отнемане от независимост.

Към момента на закононарушението 28-годишната Габриела е била в изпитателен период. Преди това тя е била наказана за кражба.

“Ако съдът я признае за отговорна за тези три действия, ще дефинира наказване отнемане от независимост, при тази причина ще бъде въведено в осъществяване условното наказание”, изясни представителят на окръжната прокуратура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР