28-годишната Детелина Йорданова от Дупница остава в ареста с обвинение

...
28-годишната Детелина Йорданова от Дупница остава в ареста с обвинение
Коментари Харесай

Жена и мъж остават в ареста, обвинени за 2 убийства в Кюстендил и Мламолово

28-годишната Детелина Йорданова от Дупница остава в ареста с обвиняване за убийството на пенсионер. Окръжен съд-Кюстендил постанови непрекъсната мярка " задържане под стража " за младата жена.

В събота в дома си в бобовдолското с. Мламолово бе открит мъртъв, намушкан в корема 62-годишният Пламен Йотов. Криминалистите разкриха кървавото закононарушение и арестуваха младата жена, която гостувала в дома на някогашния миньор. Тя е направила цялостни признания за осъщественото закононарушение.

Съдът няма усещане за умствена недъгавост на обвинената, за каквато пледира служебния й бранител юрист Емил Атанасов и тя може да носи наказателна отговорност, мотивираха се магистратите.

За непрекъснато в ареста остава и 47-годишният Георги Стоичков, обвинен за убийството на 45-годишния Христо Смиленски в кв. " Герена " в Кюстендил, станало измежду среднощ в неделя. Двамата били по-рано в заведението на Георги, където се скарали и разправията се пренесла на улицата. Христо стрелял с газов револвер, а Георги го намушкал съдбовно с нож. Пред съда обвиненият изрази страдание за случилото се, само че изясни, че е бил потиснат и бил заставен да се пази.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР