28 февруари е щастлив ден в дома на това семейство.

...
28 февруари е щастлив ден в дома на това семейство.
Коментари Харесай

Уникална фамилия! В това семейство има 3 двойки близнаци и всичките са родени на 28 февруари!

28 февруари е благополучен ден в дома на това семейство. Защото по невероятната воля на ориста станало так, че и шестте деца на Крейг и Кари Косинки са родени навръх тази дата!

Сърцата на двойката от Уисконсин (САЩ) постоянно са били отворени да одобряват осиновени деца в дома си. Но преди този момент двамата желали да имат свои лични деца.

Кари и Крейг Косински към момента били младоженци, планиращи лично семейство, когато Кари получила позвъняване от остаряла другарка от Мичиган.

Приятелката била бременна с близнаци и несигурна дали може да се грижи за бебетата, тя попитала Кари дали тя и брачният партньор й биха ги осиновили.

„ Чувствахме, че Бог желае да създадем това. “ Така че оставихме проектите си настрани и приехме това, което Бог беше подготвил за нас. “, споделя Кари. 

Така фамилията осиновило близначките Адалин и Кена, които били родени на 28 февруари 2014 година билница в Охайо.

Интересното е, че година по-рано в същата болница, също с цезарово сечение, същата жена, която се обадила на Кари, ражда други две близначки. Пак на 28 февруари! Какво съвпадане!

Крейг и Кари обаче не знаели, че две години по-късно ще бъдат горди родители не на една, а на три двойки близнаци – четири осиновени – и две лични недоносени бебета.

Историята е в действителност невероятна и прочувствена, само че през днешния ден двойката споделя, че в действителност има вяра, че ориста се е намесила, с цел да ги благослови с всичките шест членове на тяхното буйно и към момента растящо поколение.

Още близнаци…

Семейство Косинки получило законно настойничество над Адалин и Кена, когато двете били на три месеца. 4-членноти семейство почнало взаимния си живот.

Мина година и биологичната майка на близначкиите още веднъж се обадила на Крейг и Кари. Тя попитала дали биха желали да вземат Джей Джей и Си Си, които тя родила през 2013 година Двойката още веднъж се съгласила.

„ Беше мъчно решение. Ние самите се опитвахме да забременеем. Но те бяха братя и сестри, тъй че това несъмнено беше част от нашите съображения – искахме да запазим братята и сестрите дружно “, агрументира решението да вземат и втората двойка близнаци Кари.

А след няколко месеца самата Кари забременяла! През октомври 2016 година дамата схванала, че носи близнаци!

Близнаците трябвало да се родят на 12 юни 2016 година Но бременността била извънредно тежка. Водите й изтекли на 19 седмица. Преждевременно се родили близнаците Кларис и Каралин. С цезарово сечение… на 28 февруари.

Това в действителност е необикновено съвпадане!

Въпреки че и шестте им деца имат еднакъв рожден ден, Кари споделя, че всяко дете е друго. „ Дърпат ни в шест направления. “

 близнаци Facebook/Carrie Shortsle Kosinski

Родителите са на мнение, че би трябвало да споделят своята история в името на положителната идея. Те желаят да отворят сърцата на хората за осиновяването.

“ Ние обичаме децата си еднообразно. Не бихме желали различен живот “ – обобщава изумителната обстановка майката Кари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР