27-годишният българин Силвестър Тошев е бил осъден на 18 години

...
27-годишният българин Силвестър Тошев е бил осъден на 18 години
Коментари Харесай

Българин е осъден в Лондон за изнасилване на две момичета

27-годишният българин Силвестър Тошев е бил наказан на 18 години затвор от Кралския съд на Кингстън, оповестява столичната полиция на Лондон .

Съдът го намира за отговорен по обвиняване в обезчестяване на 16-годишно момиче, откакто я доближава в рейс. Нападението е осъществено в далечен регион покрай Стоункот Хил.

Децата са на 11 и 3 години

Камера за видеонаблюдение го е уловила. В резултат на това детективите го разпознават и е комплициран в листата на обвинените.

Друго следствие го свързва с изнасилването на 17-годишно момиче през септември 2021 година. При този случай жертвата е била покрай автобусна спирка, когато към нея се доближил Тошев.

Снимка: iStock

Той я води на отдалечено място, след което я атакува. Детективите са употребявали ДНК доказателства, с цел да го свържат с закононарушенията.

Всяка бъдеща информация за неговото положение би могла да се получи по негова самодейност, споделят от Министерство на външните работи

Изабел Маккарол, юрист на Тошев, уточни, че той е дошъл в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след " доста, доста мъчно детство като сирак в България ", предава Metro.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР