27-годишната художничка и моделка Ада Олжевская се е омъжила за

...
27-годишната художничка и моделка Ада Олжевская се е омъжила за
Коментари Харесай

Всички си мислеха, че тази крехка ученичка се разхожда с дядо си, докато те не започнаха да се целуват страстно СНИМКИ

27-годишната художничка и моделка Ада Олжевская се е омъжила за мъж, който е два пъти по-възрастен от нея, оповестява "Дейли Мейл ".

Нейният фаворит е 54-годишният програмист Робърт Оуен. Двамата, които са от американския щат Илинойс, се срещнали за първи път през март 2018 година Робърт се бил развел със брачната половинка си, работел в офиса и развивал своите художествени заложби, разкрасявайки естествени фотографии с акрилни бои. Ада, самотна майка от Полша, търсела начинаещи художници за онлайн издание.



Робърт дал отговор на обявата на момичето във Facebook и след няколко седмици приятни диалози в мрежата, те се срещнали. Между тях зародила благосклонност.



Оуен също има дете от предходен брак, а общият им наследник Коди е на три месеца. Съпрузите настояват, че сред тях царува безспорна естетика и взаимно съгласие.



Въпреки това, непознатите постоянно ги считат неверно за дядо и внучката му. В началото и майката на младата жена била срещу връзката на щерка й с Робърт, само че с времето привикнала и в този момент е доста щастлива за щерка си.



„ Осъждат ни тези, които не ни познават. Аз съм 144 сантиметра висока, на 27 години съм, само че наподобявам като на 15. Отстрани наподобява като че ли съм малолетна и се срещам с дядо си или с татко си “, споделя Ада.

Превод и редакция: БЛИЦ






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР