27-годишната Дженифър Памплона от Лос Анджелис похарчи повече от половин

...
27-годишната Дженифър Памплона от Лос Анджелис похарчи повече от половин
Коментари Харесай

27-годишна си махна 8 ребра, за да прилича на Ким Кардашиан

27-годишната Дженифър Памплона от Лос Анджелис похарчи повече от половин милион $ (892 000 български лева) за пластични интервенции, с цел да замязя на телевизионната звезда и модел Ким Кардашиян. Тя си е направила повече от 20 процедури и пластични интервенции, написа LADbible.

Младата жена си е махнала осем ребра, осем пъти е уголемявала задните си елементи и бедрата, сложила си е импланти в гърдите и филъри в скулите. Дженифър няколко пъти е направила ринопластика и липосукция, направила си е лифтинг на лицето и е сложила фасети върху зъбите си, с цел да наподобява на своята обичана звезда.

Миналия месец Дженифър си инжектирала за следващ път хиалурон в устните, само че този път не била удовлетворена от резултата. Оглеждайки устните си след интервенцията, Дженифър споделя, че те изглеждали като „ уста на риба “.

„ След като ми беше направена интервенцията, имах възприятието, че по-късно през този ден те кървят доста и ужасно ме боляха. Когато видях резултата, не можах да допускам - бях изцяло унищожена! “, оплаква се още младата жена.

„ Почти съм унищожила лицето и здравето си, тъй като съм подвластна от пластична хирургия. След последната интерванция получих скъп урок - в никакъв случай няма да се подложа на интервенция, с цел да поправя нещо, което към този момент е добре. Винаги желая още и още и съвсем унищожих лицето и здравето си в устрема си към съвършенство. Искам моята история да послужи като образец на всяко момиче, което желае огромни устни, че това може въобще да не е красиво “, показа още Дженифър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР