27-годишната дизайнерка Венета Шкодрова представи новата си колекция в модната

...
27-годишната дизайнерка Венета Шкодрова представи новата си колекция в модната
Коментари Харесай

Младата дизайнерка Венета Шкодрова представи новата си колекция в Париж

27-годишната дизайнерка Венета Шкодрова показа новата си сбирка в стилната столица на света – Париж. На фона на Айфеловата кула и Лувъра пловдивчанката театралничи с няколко сета, които към този момент са шлагер измежду почитателите на добре позната й марка.

Есенната линия безусловно пресъздава духа на френската столица, а тоалетите като че ли са особено ушити за разходка в сантименталния град. Венета нееднократно е казвала, че Диор е нейното ентусиазъм и в новата сбирка още веднъж не изневерява на този жанр. Класиката в жанра си кореспондира с най-новите фешън трендове в дамската мода, в комбиниране с присъщата за марката разчупена изисканост.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Качеството на платовете и осъществяването още веднъж е водещо в есенните сетове на Шкодрова. Неслучайно облеклата й са измежду обичаните придобивки на родните звезди. С тях можем да забележим редица известни модели като Дениз Хайрула и Николета Лозанова или певици, измежду които Диона, Вая, Малена и други Елегантните костюми на Venetta Fashion House са желано облекло за водещата на „ Преди обед “ Деси Стоянова.

Младата дизайнерка е помислила и за по-пухкавите дами, като преди няколко месеца показа своята плюс сайз линия. Лице на сбирката е известната есеистка Пам Велидис, която завоюва сърцата на феновете в последния сезон на „ Ергенът “. „ Безупречното качество и огромната доза въображение в детайла са нещата, които ме накараха да се влюбя в облеклата на Венета “, призна plus size моделът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР