27-годишен руснак получи условно наказание от 3 месеца лишаване от

...
27-годишен руснак получи условно наказание от 3 месеца лишаване от
Коментари Харесай

Условна присъда за руснак, обиждал и заплашвал полицаи в Кранево

27-годишен руснак получи условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период, след като Районен съд - Балчик утвърди съглашението, подписано сред подсъдимия и прокуратурата.

Той се е признал за отговорен в това, че на 10 юли 2015 година в село Кранево, наоколо до хотелския комплекс, в който работел като аниматор, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в пренебрежение към обществото.

Мъжът отправил на съветски език обидни изрази към трима полицейски чиновници, които изпълнявали отговорностите си и заплашил единия от тях, като деянието е извършено с изключителна смелост. Той дърпал за яката на униформата единия от служителите на реда, блъскал го в гърдите, като му крещял обиди и закани, а в това време обиждал на съветски език и другите двама чиновници на реда.

Подсъдимият заявява пред съда, че е склонен с постигнатото съглашение и се отхвърля от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред. Той ще заплати и направените по делото разходи в размер на 75 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР