26-годишният Живко Кючуков, който потроши беззащитна възрастна жена на автобусна

...
26-годишният Живко Кючуков, който потроши беззащитна възрастна жена на автобусна
Коментари Харесай

Помните ли Живко, който ритна жена на спирка? Експертизата му доказа, че е вменяем

26-годишният Живко Кючуков, който потроши беззащитна стара жена на автобусна спирка в Бургас, е вменяем, може да управлява дейностите си и да носи отговорност. Това е заключението на тройна съдебно-медицинска експертиза, направена от експертите от затворническата болница в Ловеч, оповестява burgasinfo.com.

Кючуков бе изпратен там по гледище на юриста си. Той бе подложен на стационарни проучвания, които да открият страда ли Живко от параноидна шизофрения и бил ли е в медикаментозна ремисия по време на нападението. Това бе първото умозаключение на психиатрите от Бургас. Новото мнение дава зелена светлина за начало на наказателния развой против него. Очаква се до месец да е подготвен обвинителния акт и казусът да бъде импортиран за разглеждане в съда. И към сегашния миг Живко е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Припомняме, че той бе арестуван от полицията, откакто на 9 май т.г. брутално преби пенсионерка на автобусна спирка в комплекс " Изгрев ". На записа от охранителна камера, снимала нападението, се вижда по какъв начин нападателят рита с всичка мощ бабата в тил и я събаря на земята, а след това се връща с камък в ръка към нея.  72-годишната жена бе призната в болница със счупена тазобедрена става и оперирана. Възстановяването й, съгласно медици, ще отнеме половин година. Ако Живко бъде приет за отговорен, може да получи до 10 година затвор.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР