26-годишната Андреа Меза се класира първа, изпреварвайки представителките на Бразилия

...
26-годишната Андреа Меза се класира първа, изпреварвайки представителките на Бразилия
Коментари Харесай

Мексиканка е новата Мис Вселена 2021

26-годишната Андреа Меза се класира първа, изпреварвайки представителките на Бразилия и Перу.

Мис Мексико бе коронована за Мис Вселена в неделя на блестяща гала, предавана по малкия екран от Флорида, съобщи Агенция Франс прес. В неделя вечерта шоуто се върна по дребните екрани, откакто състезанието беше анулиран през 2020 година за първи път заради пандемията от ковид.

Бившите победителки в състезанието " Мис Вселена “ Чесли Крист, Паулина Вега и Деми-Лий Тебоу (която завоюва купата през 2017 г.) разясниха надпреварата, а жури от осем дами дефинира победителката.

Облечена в блестящо алена вечерна рокля, Меза се разплака, минавайки с короната по стилния подиум.

Меза победи над 70 състезателки от целия свят в 69-тото издание на състезанието, което се организира в хотела и казино Hard Rock във Флорида.

Вижте тази обява в Instagram.

В дните преди финалното съревнование, Мис Мианмар Тузар Уинт Луин, която влезе в топ 21 на хубавиците, употребява времето си в светлината на прожекторите, с цел да притегли вниманието към преврата в страната си.

" Нашите хора умират и всеки ден са разстрелвани от военните ", сподели тя по време на биографичния си видеоклип, който сподели персоналното ѝ присъединяване в митингите за народна власт против преврата. " Затова бих желала да прикани всички да приказват за Мианмар ".

Тя завоюва и премията за най-хубава национална носия: по време на този спортен сегмент тя носеше костюм, декориран с мъниста в обичайни бирмански шарки, носейки табела с надпис „ Молете се за Мианмар “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР