26-годишата Дженифър Гейтс е най-голямото дете на Бил Гейтс и

...
26-годишата Дженифър Гейтс е най-голямото дете на Бил Гейтс и
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Бил Гейтс, която ще получи миниатюрна част от богатството му

26-годишата Дженифър Гейтс е най-голямото дете на Бил Гейтс и Мелинда Френч Гейтс, пишат от

Нейният татко е един от най-богатите хора в света и въпреки да е прочут като съосновател на Microsoft, преди време от информация на Entrepreneur стана ясно,че като подрастващи децата му са имали ограничаване за времето, което прекарват пред екраните на мобилните устройства.

Дженифър пък не е имала право да има телефон до 14-годишна възраст.

Тя и нейните брат и сестра посещават частното учебно заведение Лейксайд в Сиатъл, което е приключил и техният татко. Дженифът Гейтс се дипломира от Станфордския университет през 2018 година

Тяполучава тапия по човешка биология и си взема година отмора, с цел да се концентрира върху пристрастеността си към конния спорт, преди да се запише в медицински лицей. Пред списание Sidelinesсподеля, че нейният педиатър я въодушевява да учи медицина.

В пост в Instagram от 2021 година тя показва, че родителите й също имат принос за нейната пристрастеност към медицината.

Гейтс е умел играч по конни спортове и язди коне от 6-годишна. Нейният татко поддържа тази нейна пристрастеност.

Той купува парцел в Уелингтън, Флорида, където се събират доста заможни ездачи. Miami Herald осведоми, че Гейтс заплаща 37 млн. $ за няколко парцела наоколо до имението на вдовицата на Стив Джобс -Лорийн Пауъл Джобс.

Дженифър Гейтс пък се е състезавала против дъщерята на Стив Джобс -Ийв Джобс. Тя е взела участие в надпревари против децата на други известни родители, като дъщерята на Майкъл Блумбърг -Джорджина, дъщерята на Брус Спрингстийн Джесика и дъщерята на Стивън СпийлбъргДестри.

В изявление за Horse Network Дженифър Гейтс споделя, че в студентските години животът ѝ емалко по-натоварен поради балансирането сред образованието и конния спорт,„ само че тя обича да прави и двете неща. "

Дженифър Гейтс отделя време и за пътувания. В профила ѝ в Instagram могат да се видят пътувания до Кувейт, Испания, Австралия и други вълнуващи места.

Бил Гейтс счита, че неговите деца би трябвало да си проправят собствен път в живота. През 2011 година той заявявапред Daily Mail, че всяко от децата му ще получи " дребна част " от неговото благосъстояние, което към днешна дата възлиза на към 106 милиарда $, съгласно Forbes.

" Това ще значи, че те ще би трябвало да намерят своя път в живота, " показва Гейтс.

Дженифър Гейтс е записана в медицинския факултет на Mount Sinai. Тя декларира пред The Chronicle of the Horse през март 2020 година, че всичките ѝ лекции минават онлайн поради ковид. Според профила ѝ в LinkedIn, тя се чака да приключи тази година.

Нейните родители имат парцел наоколо. New York Post осведоми, че през 2017 година нейните родители са купили апартамент за 5 млн. доларасамо на няколко пресечки от мястото, където тя учи.

През януари 2020 година Гейтс разгласи годежа си с известния египетски играч по конни спортове Найел Насар, който също е учил в Станфордския университет.

Двамата подписват брак през октомври 2021 година През ноември Гейтс и Насар оповестиха, че чакат първото си дете.

Гейтс н Насар живеят в пентхаус апартамент с шест спални в Трайбека, Ню Йорк, платен против 51 млн. $, който преди този момент е благосъстоятелност на първенеца от Формула 1 Люис Хамилтън.

Гейтс и Насър станаха родители при започване на този месец, с което Бил Гейтс стана дядо за първи път.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР