26.1 милиона души - това е точната бройката на потребителите

...
26.1 милиона души - това е точната бройката на потребителите
Коментари Харесай

Емили Ратайковски пак подпали Мрежата - slava.bg


26.1 милиона души - това е точната броя на потребителите в Инстаграм, вълнуващи се Емили Ратайковски, позната като една от най-големите съдбовни дами на нашето време. Брюнетката, в чийто вени тече полска кръв, доста добре знае какъв брой огромно влияние има върху представителите на мощния пол, по тази причина, възползвайки се оптимално от него, през годините тя построи постоянна кариера освен като модел, само че и като актриса, предава Dir.bg.

Освен това през днешния ден се изявява и като дизайнер на бански костюми, а впечатляващите извивки на нейното тяло ѝ служат отлично в рекламата на плажните тоалети, които се купуват от хиляди дами по целия свят.

Така Емили съумя да трансформира хубостта си в бизнес, от който печели в действителност добре, защото цената на всеки артикул от марката ѝ възлиза на не по-малко от 150 $. За клиентките ѝ обаче сумата очевидно не е от голяма важност, тъй като, носейки мощно изрязаното облекло, те като че ли черпят непосредствено от дързостта и увереността на неговата създателка.

Ето за какво Ратайковски не стопира сама да театралничи пред фотографския обектив, изграждайки самобитния виртуален азбучник на марката си, като демонстрира на дамите, харесали страницата ѝ, че няма нищо ужасно в това да използваш провокативността, с цел да подчертаеш сексапила си. Съпругата на филмовия продуцент и милионер Себастиан Беър-МакКлард съвсем всеки ден нагорещява до алено мрежата с нови предизвикателни фрагменти.

Преди броени часове тя качи изложба от четири изображения, на които е облякла най-новия модел на "Inamorata " - състоящ се от къса тениска и бикини с дълги странични връзки, които са постоянно срещан детайл в нейните бански костюми. Материята на горната дреха обаче е полупрозрачна, а под нея Емили не носи нищо, като по този метод разкрива на фена гърдите си. Този факт не остана неусетен от почитателите ѝ, изразили възхищението си към фигурата ѝ в мненията към обявата.

Това, че Ратайковски, сходно на хората по целия свят, стои затворена в жилището си, надалеч не съставлява затруднение за нея по пътя към мъжките мечти. Тя постоянно споделя изображения по какъв начин събира слънчеви лъчи единствено по бикини, а преди време даже пусна чисто гол кадър, на който бе застанала зад транспарантното перде на прозореца в дома си. Дори на скорошна снимка, разкриваща по какъв начин прегръща кучето си, легнало на пода, тя не изневери на имиджа си на прелъстителка и сподели доста плът.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР