25% от германските фирми между които има и такива с

...
25% от германските фирми между които има и такива с
Коментари Харесай

Николай Марков: С военни инструменти изгубиха вече Украйна - Топ новини


25% от немските компании сред които има и такива с вековна история банкрутират, единствено тъй като на немското държавно управление му е хрумнало, че би трябвало да пази до следващата си национална злополука неразрешена със закон военно-политическа идеология провеждана в трата страна – в тази ситуация Украйна. О, свещена немска елементарност!

Дори и всички немски жители да са срещу сходни държавни хрумки, техните митинги ще се предават по немските и други сходни малките екрани като „ митинги за поддръжка на смелите украинци “. Сякаш ние нямаме познати и другари в Германия и не можем да разберем истината с едно телефонно позвъняване. Толкова за същинските вести!

Само не зная по какъв начин може да си намерения случаен здрав разсъдък, че това шизофренно положение на болната ни политическа класа има здрави основи? Преминаването на военновременни релси е нож с две остриета. Особенно в случай че зад тази потребност се крие неуспех на европейската политика и позволени груби нарушавания на интернационалното право. С военни принадлежности изгубиха към този момент Украйна и я заличиха от лицето на планетата, в този момент остава същото да се случи с Европа, Англия и Съединени американски щати.

Приказки доста, само че резултатите са повече от явни. Иначе за рестарта на стопанската система съм склонен! Войната покрива всички минали политически закононарушения на европейските държавни управления.

Проблемът е, че неизбежно ще има един надвит! И той към този момент е надвит.

Николай Марков,фейсбук

25% от немските компании сред които има и такива с вековна история банкрутират, единствено тъй като на немското държавно управление му…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР