25-годишният предприемач Лука Нец е спечелил милиони, като е навлязъл

...
25-годишният предприемач Лука Нец е спечелил милиони, като е навлязъл
Коментари Харесай

Как 25-годишен създател на NFT колекция се превърна в милионер

25-годишният бизнесмен Лука Нец е спечелил милиони, като е навлязъл в NFT света, по-конкретно със своята сбирка, наречена Pudgy Penguins, в блокчейна на Етериум.

От стартирането си през юли 2021 година тази марка е шлагер, като първичните ѝ герои се разпродадоха за по-малко от 20 минути. Нец пое компанията в границите на една година, а през днешния ден Pudgy Penguins може да се похвали с пазарна капитализация от близо $100 милиона. Освен това той разшири активността си в допълнение, като пусна играчките Pudgy Penguin Toys в Walmart.

Въпреки че отпада от учебно заведение в 10-ти клас, Нец твърдо е вярвал в трансформиращия капацитет на NFT технологията в разнообразни промишлености. Той вижда в тях мощ, която може да революционизира търговията, като с неспокойствие чака тяхното влияние върху разнообразни браншове.

Пътят на Нец е белязан от неотклонен предприемачески порив. От продажбата на сандвичи на Burger King в учебно заведение до спечелването на първият милион $ посредством продажба на подправени златни верижки онлайн, той е поредно фокусиран.

Забележително е, че той поддържа строга работна нравственос, работейки шест пъти седмично по 12 часа без почивки, като по този метод оспорва стандарта за мързела на поколението Z. Според мнозина точно неговата безрезервност го е трансформирала в мултимилионер, като чистото му положение се прави оценка на към $100 милиона, както е доказано от Fortune. Въпреки триумфа си Нец остава предан на своята визия и продължава да движи напред предприемаческите си инициативи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР