25-годишният пловдивчанин Ангел Георгиев напусна този свят, след като взе

...
25-годишният пловдивчанин Ангел Георгиев напусна този свят, след като взе
Коментари Харесай

Трагедия: 25-г. пловдивчанин се самоуби заради любовна мъка

25-годишният пловдивчанин Ангел Георгиев напусна този свят, откакто взе съдбовно решение да отнеме живота си.

"Той беше ангел на земята, имаше най-чистите и нежни душа и сърце. Ангелът отиде при ангелите ", споделя един от приятелите на Ангел, представен от "Трафик ".

Десетки близки и другари на момчето изрекоха дълбоката си горест след загубата. Никой не може да назове съответната причина момчето да вземе толкоз коренен избор, макар че той е страдал дълго от депресивни положения, съчетани с любовна тъга.

Почернените родители на момчето приканиха всички младежи да споделят и да знаят, че няма нерешими проблеми.

"Той избяга от този свят. Отиде си по доста нечовечен метод. Моля всички младежи да спрат с негативизма. Отправям зов разговаряйте, комуникирайте, споделяйте - крайните ограничения не вземат решение нищо, в този живот всичко се взема решение с разговор. За страдание в това с напрежение всекидневие, постоянно забравяме най-важното - на човек му би трябвало любов, малко вяра и поддръжка ", показа татко му Стефан Георгиев.

Смъртта на Ангел е голяма покруса и за един от най-близките му другари.

"С Ангел бяхме доста близки, само че това, което постоянно ще помня са неговите думи към мен: Позволи ми аз да бъда твоят по-голям брат ", споделя Васил, който показва, че приятелят му е бил с доста нежна и ранима душа, извънредно образован и предан на хората към себе си.

"Знам, че си на по-добро място!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР