25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад гърба си,

...
25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад гърба си,
Коментари Харесай

Ето Как Направиха Тита Звезда На Гърба На Пенсионерите! Вижте Как Силно Моя Човек Цакал По 80 Бона За Дъщеря Си!

25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад тила си, само че постоянно ходела изтупана по последна мода в скъпи маркови облекла. Посещавала топ заведения и пътувала по всевъзможни екзотични дестинации.

Тита пък станала звезда около Криско. Момичето толкоз желало да се изявява пред прожекторите и да бъде видяно, че се стигнало до там да помоли баща си, да отпусне някой лев на Криско, че да може тийн любимецът да я стартира бързо и елементарно. Според източници на изданието, с цел да пробие Тита, татко й „ кихнал ” над 80 000 лв. по-миналата година – за студийни записи на песни, клипове, промоции. Разбира се, едва ли тези пари са от заплатата му...

Най-атрактивна от трите дами, поддържани от Милен Пенчев, била брачната половинка. Миньончето извисявало снага малко над 150 сантиметра, само че имало съвършено тяло и визия. Зад всичко това обаче стояли непрекъснатите козметични и хирургични интервенции. Още преди няколко лета русокоската, надула устни, което правело мощно усещане измежду останалите жители на Силистра. После мадам Сиси тунинговала бюста си и опънала бръчки посредством най-модерните технологии в козметиката. Ако се има вяра на мълвата със златни влакна...

Обгрижваната брачна половинка постоянно ходела на фитнес, релаксиращи разтривки, парафонови лечения, маникюр, педикюр. Никога не знаела с какви пари излиза от вкъщи си, тъй като пачките на брачна половинка й обилно се изсипвали в кокетната й дамска чанта „ Луи Вютон ” за над 3000 евро.

Мадам Сиси също си падала по скъпите облекла. Поръчвала си от уеб сайтове, пазарувала от топ бутиците във Варна и София и имала дрешник, за който редовите българки можело откровено да й завиждат. Единственият проблем с дизайнерските тоалети идвал от ниския растеж на госпожа Пенчева. Налагало се часове откакто получи и прегледа пратката, мадам Сиси да се насочи със ситна крачка към своята персонална шивачка. Жената имала дюкянче за ремонт на облекла в центъра на Градския пазар в Силистра. Именно там булката на шефа на локалния Национален осигурителен институт молела да си стесни ризите и роклите, или пък да „ барне ” ръкавите на якетата и дължината на панталоните и полите.

Финансирането на целият този женски искра и хубост излизал хилядарки на любящия брачен партньор и татко, който угаждал за всичко на брачната половинка и щерките си, само че за сметка на припечеленото от подкупите на хората. „ Милен Пенев е милионер от години! Цял град знае за парите, с които това семейство разполага. Нека прокуратурата разпореди на Национална агенция за приходите да им направи инспекция на приходите за 10 години обратно – ще видите, че няма по какъв начин да потвърдят това благоденствие, в което постоянно са тънели ”, възмущават се силистренци.

Както към този момент стана известно – името на бащата на Тита влезе в медиите посредством схемата „ СМЧ – Силно мой човек ” във връзка издаването на подправени документи за трудов стаж за приемане на висока пенсия. Тя е работила от 2017 година в регионите на Силистра и София. Доказано е, че по телефона Пенчев е диктувал на началника на отдел „ Отпускане на пенсии ” персонални данни на лица, които са желали да получават пенсии, за които нямат право. Тя е записвала на записка абревиатурата „ СМЧ – Пенчев ”, т.е. „ Силно мой човек – Пенчев ”. Бандата е припечелила милиони левове.
При познавач акцията бе арестуван Милен Пенчев, който няколко мандата е бил общински консултант в града и един мандат зам.-градоначалник. Ако се има вяра на слуховете, точно през този интервал бащата на певицата натрупал забележително финансово състояние. Това било и времето на огромните рушвети, пред които сегашната желана сума от 10 бона на калпак за приемането на миньорска пенсия бледнеела.

Милен Пенчев също имал отношение към козметиката и козметичните процедури. Редовно ходел на фитнес, спазвал избран хранителен режим. Говори се, че в никакъв случай по никакъв мотив не пропущал тренировките в залата и постоянно обилно се отплащал на треньора си за положените старания.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР